Paunova 85/11
11040 Beograd
t: 011 367 2776
f: 011 367 2776
e:office@manzana.rs
Dobrodošli Agencija Usluge Reference Kontakt
     
ŠTA JE MANZANA?

Manzana je agencija koja okuplja profesionalce iz oblasti brendiranja i advertajzinga. Saradnici Manzane sarađivali su sa najvećim domaćim i stranim kompanijama na srpskom tržištu i sada se kao samostalni, frilens saradnici i konsultanti uključuju u projekte Manzane i doprinose uspehu naših klijenata.

KOME MANZANA MOŽE BITI OD POMOĆI?

Svima onima koji razmišljaju o tome da pokrenu neki biznis ili već poseduju razrađeni biznis ali se suočavaju sa izazovima koje nisu u stanju da samostalno prebrode. Manzana Vam može pomoći da izgradite imidž svog brenda (firme), unapredite postojeći imidž, učinite komunikaciju sa svojom publikom još delotvornijom, dođete do novih ideja za promociju Vaših proizvoda i usluga i tako učinite svoj brend poznatijim i uspešnijim.

ZAŠTO SE OPREDELITI ZA MANZANU?

Manzana funkcioniše kao inkubator za nove ideje u kome razmišljaju frilenseri iz oblasti komunikacija. To znači sledeće:
- Sa Vama će sarađivati tim sa bogatim radnim iskustvom.
- Izbor članova tima koji će raditi na Vašem projektu biće takav da oni po svom znanju i senzibilitetu mogu da pronađu rešenja za specifične izazove pred kojima se baš Vi nalazite.
- Rad sa timom frilensera je brži, fleksibilniji i ekonomski isplativiji od angažovanja klasične advertajzing agencije.
- Kod nas ne postoje mali i veliki klijenti. Svako ko nam ukaže poverenje i zatraži naš savet ili uslugu imaće punu podršku tima jer, uspeh naših klijenata je i naš lični uspeh.
 
©Manzana